ΚΑΙΕΙ
ΤΑ ΛΙΠΗ
Πράσινος καφές Ο μοναδικός συνδυασμός ενός πολύ ισχυρού αντιοξειδωτικού – το χλωρογενικό οξύ – και οι χαμηλές δόσεις καφεῒνης έχει ως αποτέλεσμα το να καίει το λίπος,να μειώνει την όρεξη και τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα, να εξαφανίζει τις τοξίνες και την περίσσεια υγρών του οργανισμού.
ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ
Εκχύλισμα Γαρκινίας Το υδροκιτρικό οξύ του εκχυλίσματος εμποδίζει τη μετατροπή της περίσσειας υδρογονανθράκων σε λίπος, επιταχύνει την αποσύνθεση των λιπαρών ιζημάτων και περιέχει τη διάθεση για κατανάλωση γλυκού
ΜΕΙΩΝΕΙ
ΤΗ
ΓΗΡΑΝΣΗ
Γκότζι Μπέρι Περιέχει ένα πλούσιο σύνολο των δραστικών συστατικών (πολυσακχαρίτες, φυτοστερόλες, βιταμίνες και μέταλλα) που επιταχύνουν τη μετατροπή των λιπαρών , και των αγγείων, ενισχύουν το ανοσοποιητικό
ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
Το μάνγκο και το εκχύλισμα acai Οι γλυκοζιτικές και τα φλαβονοειδή του μάνγκο και των μούρων του acai acai εμποδίζουν την περίσσεια των λιπαρών ιζημάτων, προστατεύουν τις μεμβράνες των κυττάρων, ενισχύουν το ανοσοποιητικό
ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ
ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ
Το κιτρικό οξύ Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βελτιώνει την πέψη και επιταχύνει την εξαφάνιση των τοξινών
ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ
ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ
Η μενθόλη και η μέντα Η μενθόλη και τα τερπενοειδή της μέντας φρεσκάρουν την αναπνοή, de menta refrescan el aliento, βελτιώνουν την παλινδρόμηση της χολής, επιταχύνουν την αποσύνθεση του λίπους.
100% αποτέλεσμα
μείωσης βάρους
Το προϊόν
έχει πιστοποιηθεί
στην ΕΕ!
Φρεσκάρετε την αναπνοή σας
, και χάστε βάρος σε μία στιγμή!
-5 κιλά
σε 5 ημέρες
Επιθυμώ να το δοκιμάσω
Μας συστήνουν
Cosmopolitan 2015
Women’s Health 2015
Cosmopolitan 2015
Cosmopolitan 2015
Women’s Health 2015
Τα αποτελέσματα μετά την εφαρμογή του ψεκασμού για τη μείωση του βάρους είναι ήδη ορατά μέσα σε 1 μήνα Περισσότερες από 1 εκατομμύριο γυναίκες από χώρες της ΚΑΚ και της Ευρώπης χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας,
γνωρίζουν ήδη ποιες έχουν χάσει βάρος με τη βοήθεια του Fito Spray
21 κιλά
Tasia Demi, 23 ετών
Ένας τέλειος τρόπος να χάσετε περισσότερα κιλά χωρίς να παιδευτείτε σκληρά. Το δικό μου αποτέλεσμα είναι 21 κιλά σε 1 μήνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και θα το συμβούλευα σε όσους/όσες επιθυμούν να αποκτήσουν τη φόρμα τους με ευκολία και χωρίς να αφιερώσουν πολύ χρόνο.
19 κιλά
Eva Ioanna, 30 ετών
Σε μία εβδομάδα έχασα 5 κιλά και άλλα 14 τις επόμενες 3 εβδομάδες. Τώρα βρίσκομαι σε τέλεια φόρμα, εύκολα και πολύ γρήγορα. Το συστήνω σε όλους!
12 κιλά
Kyriake Andriana, 52 ετών
Ήδη έχω δύο μήνες που χρησιμοποιώ το σπρέι. Χωρίς πρόβλημα κατέβηκα 2 νούμερα. Νιώθω τέλεια. Η δροσερή αναπνοή και η καλή ζωτικότητα είναι πλέον πάντα μαζί μου!
Όπως και να το δοκιμάσετε Η καταπολέμηση του πλεονάζοντος βάρους έχει γίνει πιο εύκολη! Το σπρέι για την
απώλεια βάρους Fito Spray έχει ήδη δοκιμαστεί και συστήνεται από πολλές γυναίκες.
Το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει πολύ να έρθει!
Το σπρέι για την απώλεια βάρους Fito Spray – είναι ένα γρήγορο αποτέλεσμα με καλή απόδοση! Τα φυσικά συστατικά δίνουν στο αποσμητικό ένα άρωμα και μία λεπτή γεύση, ενώ παράλληλα τα πρώτα μειώνουν την όρεξη και βοηθούν στην απώλεια του πλεονάζοντος βάρους χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Η L-καρνιτίνη κάνει την καύση των λιπαρών ιζημάτων ακόμη κι όταν εσείς κάθεστε στο γραφείο ή στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Πρέπει μόνο να κάνετε χρήση μία φορά μετά το φαγητό και το πλεονάζον βάρος θα εξαφανιστεί! Το προϊόν είναι πιστοποιημένο και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Η απόδοσή του καταδεικνύεται από κλινικές μελέτες αλλά και από τις μαρτυρίες αυτών που έχουν πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη βοήθεια του στοματικού αποσμητικού Fito Spray.
Προσοχή στις απομιμήσεις Αγοράζετε μόνο τα πιστοποιημένα προϊόντα Fito Spray. Κάθε γνήσια
γνήσια συσκευασία σπρέι απώλειας βάρους Fito Spray φέρει τον μοναδικό κωδικό.
προσφορά! Δωρεάν iPhone Κάθε φορά μπορείτε να λάβετε το νέο iPhone της Apple!
Συγχαρητήρια
στη νικήτρια!
Tasia Demi,
23 ετών
Δεν θα προκαλέσει κίνδυνο? το σπρέι απώλειας βάρους Fito Spray αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά και δεν περιέχει χρωστικές, συνθετικά αρώματα ή προϊόντα OMG. Το προϊόν είναι πιστοποιημένο και δεν έχει αντενδείξεις.
Τρόπος χρήσης Ψεκάστε μέσα στη στοματική κοιλότητα, πιέζοντας τον ψεκαστήρα 1-2 φορές. Χρησιμοποιήστε κατά το δοκούν. Είναι πιθανή η εμφάνιση ιζήματος που δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος.
Πώς ξεχωρίζει μία απομίμηση? η εταιρεία μας είναι ο μοναδικός επίσημος προμηθευτής του σπρέι απώλειας βάρους Fito Spray εντός της ΕΕ, μπορείτε να τοποθετήσετε την παραγγελία σας στην ιστοσελίδα μας
Πόσες ημέρες χρειάζονται για να παραδοθούν τα εμπορεύματα? 4-7 ημέρες από τη στιγμή της καταχώρησης της παραγγελίας
Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για το Fito Spray ?
Συμπληρώστε την
παρακάτω φόρμα
Το εγγυημένο
αποτέλεσμα
ДΠεριμένετε την κλήση
του υπαλλήλου
Το πιστοποιημένο
προϊόν
Πληρώστε την αποστολή του Fito Spray τη στιγμή της παράδοσης στο ταχυδρομείο ή απευθείας στον διανομέα
Αποκλειστική
τεχνολογία